Info inden du vælger børnehave

Pris: 1650 kr. pr. måned.
For børn under 3 år er prisen 2.050 kr. pr. måned.
Prisen er incl. frugtordning og morgenmad

Åbningstider: Mandag til torsdag 6.30 til 17.00, fredag 6.30 til 16.00

Kort info: 2 stuer med 24 børn på hver, aldersopdeling af børn,
4 voksne hos de yngste børn ca. 2-4 år og
3 voksne hos de ældste børn ca. 4-skolealder.

Mest stillede spørgsmål inden du vælger børnehave

Navnet på Børnehaven er Pinsekirkens Børnehave og det hedder vi fordi vi har lejet os ind i kirkens lokaler.

Kommer alle børn i Børnehaven i Pinsekirken?

Idag er der ca. 2-5 børn der kommer i kirken. Ca. 25 % af vores børn kommer i en kirke i byen.

Skal børnene komme i kirken når de går i Børnehaven?
Nej, det skal de ikke.

Skal vores barn være fri for ble inden opstart i Børnehaven?
Nej, børnene kan godt bruge ble.

Kan børnene sove til middag?
Ja, de kan sove til middag. De sover indenfor på madresser. Børnene kan sove ca. 1 ½ time.

Hvorfor har Børnehaven ikke lukket mellem jul og nytår og i sommerferien?
Vi har valgt, at have åbent, da lukkedage kan være rigtig svære for nogle familier. Alle forældre kan selv vælge hvornår ferien skal ligge. Vi har 2 lukkedage: grundlovsdag og fredag efter Kr. himmelfart. Alle øvrige hverdage har vi åbent. Vi vægter at alle børn har mindst 4 ugers ferie igennem et år.

Hvordan opleves det af forældre at børnehaven er Pinsekirkens Børnehave?
Det er vigtigt, at alle forældre inden opstart forholder sig til, at i Pinskirkens Børnehave hører vi børnehistorier fra Bibelen fortalt på børneniveau. Vi hører de samme historier, som de senere bliver fortalt i folkeskolen. Børnene lærer at bede fadervor og synge børnesange om Gud. Som forældre skal I ikke være vant til at komme i kirke eller læse i Bibelen. Men jeres børn vil høre og senere i livet forholde sig til: Var det Gud som skabte verden - det fortæller Bibelen/børnehaven eller hvad siger I, som forældre? Er du tvivl om Pinsekirkens Børnehave er noget for dig, så skriv til vores forældrebestyrelses medlemmer eller ring til børnehaven. Alle forældre er i dag glade for, at deres børn hører bibelhistorie.

Læs også bjælken indmeldelse.
Her fortæller nogle forældre hvordan de har oplevet mødet med Børnehaven.