Info inden du vælger børnehave

Pris: Prisen er incl. frugtordning og morgenmad
Pr. 1 april 2019.
1.750 kr. pr. måned for børn over 3 år.
2.150 kr. pr. måned for børn under 3 år.

Åbningstider: Mandag til torsdag 6.30 til 17.00, fredag 6.30 til 16.00

Kort info: 2 stuer med 24 børn på hver, aldersopdeling af børn,
4 voksne hos de yngste børn ca. 2-4 år og
3 voksne hos de ældste børn ca. 4-skolealder.

Mest stillede spørgsmål inden du vælger børnehave

Velkommen til Pinsekirkens Børnehave! 😊👋

Vores hverdag er fyldt med hygge, latter, skønne børn, nærvær og tid. 👧👶

Vores voksne er dedikerede og stabile, og vores fysiske rammer i Esbjerg midtby er tip-top. 👌😊

Vi har også plads til dit barn!

Vi prioriterer nærvær og tid med hinanden.

Vi har en stor legeplads midt i byen.

Vores voksne er kompetente og dedikerede.

Og vi vil altid gerne have flere børn skrevet op på vores egen venteliste.

Navnet på Børnehaven er Pinsekirkens Børnehave og det hedder vi fordi vi har lejet os ind i kirkens lokaler.

Kommer alle børn i Børnehaven i Pinsekirken?
Idag er der ca. 2-5 børn der kommer i kirken. Ca. 25 % af vores børn kommer i en kirke i byen.

Skal børnene komme i kirken når de går i Børnehaven?
Nej, det skal de ikke.

Skal vores barn være fri for ble inden opstart i Børnehaven?
Nej, børnene kan godt bruge ble.

Kan børnene sove til middag?
Ja, de kan sove til middag. De sover indenfor på madresser. Børnene kan sove ca. 1 ½ time. Herefter går en voksen ind og begynder at tage de børn op som er vågnet, imens de sidste stille og roligt vågner. Individuelle hensyn kan tages.

Hvorfor har Børnehaven ikke lukket mellem jul og nytår og i sommerferien?
Vi har valgt, at have åbent, da lukkedage kan være rigtig svære for nogle familier. Alle forældre kan selv vælge hvornår ferien skal ligge. Vi har 2 lukkedage: grundlovsdag og fredag efter Kr. himmelfart. Alle øvrige hverdage har vi åbent. Vi vægter at alle børn har mindst 4 ugers ferie igennem et år.

Hvordan opleves det af forældre at børnehaven er Pinsekirkens Børnehave?
Det er vigtigt, at alle forældre inden opstart forholder sig til, at i Pinskirkens Børnehave hører vi børnehistorier fra Bibelen fortalt på børneniveau. Vi hører de samme historier, som de senere bliver fortalt i folkeskolen. Børnene lærer at bede fadervor og synge børnesange om Gud. Som forældre skal I ikke være vant til at komme i kirke eller læse i Bibelen. Men jeres børn vil høre og senere i livet forholde sig til: Var det Gud som skabte verden - det fortæller Bibelen/børnehaven eller hvad siger I, som forældre? Er du tvivl om Pinsekirkens Børnehave er noget for dig, så skriv til vores forældrebestyrelses medlemmer eller ring til børnehaven. Alle forældre er i dag glade for, at deres børn hører bibelhistorie.

Læs også bjælken indmeldelse.
Her fortæller nogle forældre hvordan de har oplevet mødet med Børnehaven.

Pinsekirkens Børnehave - Bjarkesgade 2 - 6700 Esbjerg - E-mail:helena@pinsekirkensbornehave.dk - Tlf. 7545 4989. Helena Mobil 40471971