Overvejer du?

At få en plads i Pinsekirkens Børnehave og Vuggestue

Velkommen til Pinsekirkens Børnehave og Vuggestue! 😊👋

Vores hverdag er fyldt med hygge, latter, skønne børn, nærvær og tid. ❤👧👶

Vores voksne er dedikerede og stabile, og vores fysiske rammer i Esbjerg midtby er tip-top. 👌😊

Vi har også plads til dit barn!

Vi prioriterer nærvær og tid med hinanden.

Vi har en stor legeplads midt i byen.

Vores voksne er kompetente og dedikerede.

Og vi vil altid gerne have flere børn skrevet op på vores egen venteliste.

Navnet på Børnehaven er Pinsekirkens Børnehave og det hedder vi fordi vi har lejet os ind i kirkens lokaler.

Kommer alle børn i Børnehaven i Pinsekirken?
Idag er der ca. 2-5 børn der kommer i kirken. Ca. 25 % af vores børn kommer i en kirke i byen.

Skal børnene komme i kirken når de går i Børnehaven?
Nej, det skal de ikke.

Skal vores barn være fri for ble inden opstart i Børnehaven?
Nej, børnene kan godt bruge ble.

Kan børnene sove til middag?
Ja, de kan sove til middag. De sover indenfor på madresser. Børnene kan sove ca. 1 ½ time. Herefter går en voksen ind og begynder at tage de børn op som er vågnet, imens de sidste stille og roligt vågner. Individuelle hensyn kan tages.

Hvorfor har Børnehaven ikke lukket mellem jul og nytår og i sommerferien?
Vi har valgt, at have åbent alle hverdage. Lukkedage kan være rigtig svære for nogle familier og derfor har vi åbent alle hverdage. Alle forældre kan selv vælge hvornår ferien skal ligge. Vi har 2 lukkedage: grundlovsdag og fredag efter Kr. himmelfart. Alle øvrige hverdage har vi åbent. Vi vægter at alle børn har mindst 4 ugers ferie igennem et år.

Hvordan opleves det af forældre at børnehaven er Pinsekirkens Børnehave?
Det er vigtigt, at alle forældre inden opstart forholder sig til, at i Pinskirkens Børnehave hører vi børnehistorier fra Bibelen fortalt på børneniveau. Vi hører de samme historier, som de senere bliver fortalt i folkeskolen. Børnene lærer at bede fadervor og synge børnesange om Gud. Som forældre skal I ikke være vant til at komme i kirke eller læse i Bibelen. Men jeres børn vil høre og senere i livet forholde sig til: Var det Gud som skabte verden – det fortæller Bibelen/børnehaven og hvad siger I, som forældre? Er du tvivl om Pinsekirkens Børnehave er noget for dig, så skriv til vores forældrebestyrelses medlemmer eller ring til børnehaven. Alle forældre er i dag glade for, at deres børn hører bibelhistorie.

Åbningstider:

Mandag 6:20 – 17:00
Tirsdag 6:25 – 17:00
Onsdag 6:25 – 17:00
Torsdag 6:25 – 17:00
Fredag 6:25 – 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Kort info:

Vi har en vuggestue som har sin egen bygning/legeplads og børnehaven har til huse i den eksisterende kirkebygning.
Vuggestue: 4 voksne hos de yngste 16 børn fra 0-3 år. Vi kan vippe til max 23 børn.
Børnehave:3 voksne hos de yngste 20 børnehave børn ca. 3-4 år. Vi kan vippe til max 24 børn.
3 voksne hos de ældste 24 børnehavebørn fra ca. 4 år-skolealder.

Vi har en vippenormering, så vi kan have hæve antallet af børn fra 60 børn som er vores grundnormering til 71 børn, som vores max belastning.

Børn under 3 år

Kr. 2.850,-pr. måned

Prisen er inkl. frugtordning og morgenmad.

Børn over 3 år

Kr. 1.750,-pr. måned

Prisen er inkl. frugtordning og morgenmad.